Aktivity

Rozvoz obědů

Aktuální informace o rozvozu obědů: docxupozornění.docx

Rekreační středisko Křižanov nabízí možnost celoročního rozvozu obědů jednotlivcům či firmám.

Rozvoz jsme schopni zajistit v těchto obcích: Březejc, Borovník, Heřmanov, Horní Libochová, Jívoví, Kadolec, Kozlov, Křižanov, Kundratice, Kúsky,  Ořechov - Ronov, Rozseč ,  Osová Bítýška, Radenice, Sklené nad Oslavou, Skřinářov a Sviny.

Rozvoz obědů probíhá každý pracovní den od pondělí do pátku mezi 9 a 12 hodinou. Obědy jsou rozváženy v námi bezplatně zapůjčených termo jídlonosičích (2ks pro každého zájemce), což zajišťuje teplotu ke konzumaci při předání (není nutno ohřívat).

Cena oběda je pro každou obec stanovena individuálně. Úhrada obědů probíhá 1x měsíčně - zpětně. Platit je možné v hotovosti, převodem na účet či stravenkami. Každý 1. pracovní den v měsíci dostanete vyúčtování a 2. pracovní den v měsíce zaměstnanec vybírá peníze v hotovosti (či vystavujeme fakturu).

Informace o alergenech při rozvozu nebo na tel. 777 027 940.

V RS Křižanov také nabízíme přípravu občerstvení pro Vaši společenskou či soukromou akci - např. narozeniny, schůze, výročí... Více informací o této službě se dočtete v níže uvedené příloze

docnabídka jídel 2020.doc

V pátek máte na výběr ze dvou jídel. Jak to funguje? Na jídelním lístku, který od nás každý týden dostáváte,  je ve spodní části tabulka, kam můžete vypsat, o které jídlo a kolik porcí máte zájem . Tabulku odstřihnete a pošlete zpět po řidiči. Současně platí, že můžete jídlo objednat i po telefonu. Jídlo je ale třeba objednat vždy do úterý. Pokud tabulku nepošlete nebo nás nebudete kontaktovat telefonicky, budeme předpokládát, že máte zájem o menu č. 1.

Pro více informací o cenách, rozvozu, objednávkách či vyúčtování obědů prosím kontaktujte zaměstnance RS Křižanov, a to na tel. čísle 777 027 940.

Všem zákazníkům přejeme dobrou chuť!!!!


Upozornění :

Od měsíce dubna se cena oběda navyšuje o 4,-Kč za porci.

 

Jídelní lístek na týden od 6.4. do 10.4.2020
pondělí Brokolicová polévka.
Treska s bylinkami a se sýrem, bramborová kaše.
úterý Vývar s těstovinou.
Rajská omáčka, plněná paprika, knedlík.
středa Čočková polévka.
Pečené kuře, rýže.
čtvrtek Česneková polévka.
Plněný bramborový knedlík, špenát.
pátek Nevaří se - státní svátek.

 

Jídelní lístek na týden od 30.3. do 3.4.2020
pondělí Květáková polévka.
Boloňské špagety sypané sýrem.
úterý Polévka z opečeného chleba.
Krkovička na česneku, šťouchané brambory.
středa Vývar s krupicovými noky.
Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík.
čtvrtek Gulášová polévka.
Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, rýže.
pátek Selská polévka.
menu č.I.Domažlické ragú, těstoviny.
menu č.II.Rýžový nákyp.

                  Jídelní lístek od 9.10. do 13.10. 2017

 

 

 

Pondělí     Fazolová polévka.

                  Boloňské špagety sypané sýrem.

                   

Úterý        Mrkvová polévka se smetanou.

                  Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, rýže.

 

Středa       Kmínová polévka s vejcem.

                  Pečená krkovice, špenát, brambory.

 

Čtvrtek     Vývar s bylinkovým kapáním.

                  Segedínský guláš, houskový knedlík.

                 

Pátek        Bramborová polévka.

Menu I.     Přírodní plátek na žampionech, rýže.

Menu II.   Čočka na kyselo, klobása, okurek, chléb.

                 

                  Změna jídelníčku vyhrazena.

 

Přihlášky a odhlášky obědů přijímáme do 7:30 na tel. čísle 777 990 765.

Stravu je třeba spotřebovat ihned po doručení.

Dobrou chuť přejí zaměstnanci RS Křižanov.

Jídelní lístek je k nahlédnutí i na : www.rekreacnistrediska.cz

 

Jídla mohou obsahovat alergeny 1 – 14. Bližší informace k alergenům,  které jsou obsaženy v jednotlivých pokrmech, sdělí na vyžádání řidič.

 

…………………………………………………………………

       

Objednávka na příští týden:

13.10.2017

menu I.

menu II.

pátek

 

 

jméno:

 
Vyplněnou objednávku na příští týden odstřihněte a vraťte zpět  do úterý následujícího týdne, v případě, že na Vaše jméno nebude učiněna objednávka budeme počítat s tím, že máte zájem o menu č.I.

                

           

                 

             

        

Sdílet